Analytics

Analytics

Nu de hoeveelheid data in bijna iedere organisatie steeds groter wordt, neemt het belang van effectieve data management toe. Data management is een van de belangrijkste processen van dit moment, zeker binnen organisaties waar zaken als het verhogen van efficiëntie en het verkrijgen van inzicht hoog op de agenda staan. Door aandacht te besteden aan data management kunnen verstoringen in de bedrijfsprocessen worden beperkt.

Waarom Analytics van ditp?

Wij leven in het data tijdperk, een tijd waarin je alles kunt meten, tellen, doorrekenen, en monitoren. Maar hoe geef je data betekenis? Hoe geef je toegang tot en inzicht in data? En hoe schep je duidelijkheid in de processen die met het invoeren, verzamelen en interpreteren van data te maken hebben? Die uitdaging noemen wij: van data naar duidelijkheid.

Maar ook duidelijkheid en gemak brengen in de processen die met data-entry te maken hebben. Ook als wij bijvoorbeeld transactionele applicaties of bedrijfsondersteunende toepassingen ontwikkelen, is duidelijkheid altijd het richtpunt.

Met behulp van Splunk zorgt ditp voor effectieve data management bij organisaties, waarmee de efficiëntie wordt verhoogd en de beschikbaarheid van componenten en managementinformatie meer kan worden gegarandeerd.

Onze Analytics Oplossingen

ditp levert uiteenlopende Data management oplossingen en richt zich op het actueel houden, opslaan, beveiligen en bruikbaar maken van uw data. ditp zorgt ervoor dat uw IT infrastructuur stabiel blijft, ook in de toekomst.

BACK-UP

Ontdek de krachtige data management combinatie van lokale opslag en cloudopslag met onze Back-up oplossing.

Lees meer

MAIL ARCHIVERING

Ontdek de krachtige data management combinatie van lokale- en cloud-opslag met onze mail archivering oplossing.

Lees meer

SOFTWARE DEFINED STORAGE

Ontdek de Next Gen Storage oplossing op basis van gegarandeerde applicatie performance en lineaire schaalbaarheid.

Lees meer

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst?

ditp helpt uw IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.