Beheer

Beheer

De beschikbaarheid van een IT-infrastructuur valt of staat met het nemen van adequate repressieve en correctieve maatregelen. ditp levert beheerdiensten, waarbij de verschillende componenten op afstand worden beheerd en waarbij specialisten – eventueel op locatie – incidenten oppakken om zo een optimale performance van IT-omgevingen te garanderen.

Waarom IT Beheer van ditp?

Om uw IT-infrastructuur optimaal te laten presteren, is efficiënt beheer van groot belang. De specialisten van ditp beheren uw IT omgeving door middel van de volgende IT beheerdiensten:

Support

ditp levert support aan uw organisatie op basis van best effort of strippenkaarten. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Versiebeheer

Updates en patches zijn uitermate belangrijk voor de beveiliging van systemen en servers. De specialisten van ditp zorgen altijd voor geteste updates en patches, om ervoor te zorgen dat uw IT omgeving veilig is.

Security Information & Event Management (SIEM)

ditp maakt gebruik van SIEM om in een vroeg stadium kwetsbaarheden in uw IT omgeving te detecteren en hierover te rapporteren naar belanghebbenden. Hiermee verkleint uw organisatie de kans op datadiefstal aanzienlijk.

Beheer en Monitoring

Bij ditp kunt u kiezen uit 5×8 of 24×7 Beheer & Monitoring. Uw IT-infrastructuur wordt continu in de gaten gehouden, waardoor problemen vaak voorkomen worden voordat ze ontstaan.

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst?

ditp helpt uw IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.