Professional Services

Professional Services

Voor iedere oplossing ondersteunt ditp u met een groot aantal professional services. Wanneer u op zoek bent naar advies, implementatie, trainingen of mogelijk zelfs een sparringpartner dan zijn we er voor u. Op de 6 specifiek geselecteerde partners met de daarbij behorende oplossingen (Cisco, Barracuda, Trend Micro, Splunk, Microsoft en NetApp) zijn wij gecertificeerd en bieden we experts die altijd tot uw beschikking staan.

Waarom Professional Services van ditp?

ditp ondersteunt uw organisatie met de volgende professional services:

Roadmaps: U ontvangt van ons een overzichtelijk stappenplan dat in één oogopslag zicht biedt op de planning, activiteiten, en doelen van uw (toekomstige) IT infrastructuur.

Installatie: Wij bieden support op afstand of op locatie, en zorgen voor een optimalisatie van uw huidige IT omgeving. Daarnaast levert ditp high level en low level designs.

Implementatie: Voorafgaand aan de implementatie ontvangt u van ons een Plan van Aanpak en een Statement of Work. Daarna gaan we voor u aan slag op basis van de gemaakte afspraken.

Audit: ditp zorgt voor een Compliancy en Health check om zo een optimale performance van uw IT-omgeving te realiseren.

Trainingen: ditp biedt trainingen op maat, op locatie, waarbij de kennis omtrent het gebruik van eigen oplossingen worden getraind.

ditp levert uiteenlopende Professional Services door heel Europa voor eindklanten, resellers, en vendoren. Facturatie van onze Professional Services gaat op dagtarief of op strippenkaart.

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst?

ditp helpt uw IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.