Over ons

ditp is al 16 jaar gerenommeerd ict-dienstverlener. Het bedrijf is met zijn 75 werknemers actief op drie gebieden: consultancy, met name op het terrein van operationele infrastructuur, software development – vooral KPI dashboard systemen in de Cloud, en ten derde beheer & exploitatie. De laatstgenoemde richt zich vooral op security en cloud dienstverlening, veelal voor grotere bedrijven en organisaties met 500 werknemers of meer.

Onze visie

Mensen met de juiste mentaliteit en instelling, excellente kennis en betrouwbare systemen; dat is het speelveld waarbinnen ICT het verschil kan maken voor een organisatie. Het is de magische driehoek waarin alles moet samenwerken. ditp levert al meer dan 15 jaar succesvol ICT diensten. Succesvol, omdat we de essentiële specialismen voor u laten samenwerken. Meerdere expertises, één team; dat is de kracht van ditp.

Beheer & Exploitatie

Is de ICT-navigator voor bedrijven. Het kenniscentrum dat passende en betrouwbare ICT-totaaloplossingen biedt.

Software

Geeft mensen inzicht in de data die ertoe doet en biedt hen de mogelijkheid om de juiste informatie op te vragen. Van data naar duidelijkheid.

Detachering

Behoudt zijn hoge klanttevredenheid door het leveren van een perfecte match tussen de klantvraag en ons aanbod van getalenteerde ICT-specialisten.

ditp - Detachering functiehuis

Beheer

Software

Detachering